Gamla Upsala SK

Referat: Tierps IF - Gamla Upsala SK

Startelvan: Moa, Agnes, Maja, Linnea , Sara, Joline, Alice, Frida, Mimmi, Jessica o Fesa
Avb: Emma, Vilma, Jenna o Lovisa.

Pigg start där vi jobbar åt oss en hörna i min 4, resultatlös men slutar med ny hörna från motsatt håll. Även den utan framgång. I en snabb omställning där vi går bort oss så gör GUSK 0-1 i min 5 . 0-2 kommer två min senare och nu var det rejäl uppförsbacke. Alice W ut och Emma T in. Vi jobbar oss ändå tillbaka och vaskar fram några chanser där stolpen är i vägen då Jessica avslutar. Min 42 så gör Fesa 1-2 efter ett friläge violet står sig till halvlek. Byte i halvtid : Joline ut och Lovisa in. Jessica och Fesa finner varandra allt bättre och hotar offensivt allt bättre . Bra tryck nu från hemmalaget men vi lyckas inte komma ikapp utan GUSK vinner matchen. Jessica allt bättre och tillsammans med Fesa allt bättre samarbete. Sara fortsätter att prestera på en hög nivå , Moa stabil bakåt trots förlusten som känns lite sur sett till en bra andra halvlek.